TONY even voorstellen

Het begon in 1964 te Kampenhout-sas waar Tony Vanloffelt en Adriënne Serron besloten om een café over te nemen genaamd “ de Gulden Karper”.  De schuur naast het café werd omgebouwd tot een eenvoudige werkplaats met een smeerput.  Tevreden klanten deelde hun ervaringen met familie, vrienden en kennissen.  Door deze mond aan mond reclame werd de schuur al snel te klein..

In 1969 werd er besloten om de garage te verplaatsen naar de omleiding te Herent, hier bouwde Tony en Adriënne de garage verder uit.

In 1977 werd er besloten om een showroom te bouwen en de stap te maken naar een agentschap van het merk Citroën.  Het merk dat reeds van in de begin jaren de voorkeur was van Tony en Adriënne.

In de jaren tussen 1979 en 1984 werd de opvolging verzekerd door hun zonen Luc en Marc Vanloffelt.

In 2013 werd garage Tony volledig verbouwd.  Een nieuwe werkplaats en showroom werden gerealiseerd.

Nu in 2018 zullen wij te Herent geen nieuwe wagens meer mogen verkopen.  Dus staan we voor een nieuwe uitdaging.  Om met de nieuwste trends, dat PSA van ons verlangt, mee te groeien en u als klant een optimale dienstverlening te garanderen zijn we genoodzaakt een tweede garage over te nemen, namelijk garage Terrijn te Kampenhout.

Martin Terrijn richtte in 1977 de Citroën garage Terrijn op.  In 1987 liet hij een garage en showroom bouwen. In 1990 besliste David Degreef om bij garage Terrijn aan de slag te gaan.  In 2006 nam David de garage over.  In 2011 werd de showroom uitgebreid en aangepast aan het nieuw merkimago.  David blijft bij Tony Automotive in dienst als verkoper van het merk Citroën.

Vanaf 1 juli 2018 verlaten Marc Vanloffelt en Katleen Vansteenbeeck garage Tony te Herent.  Zij gaan terug naar Kampenhout waar het in 1964 allemaal begon om daar het agentschap van het merk Citroën, dat Tony en Adrienne opgericht hadden, verder uit te bouwen samen met hun dochter Linsey Vanloffelt.

Zo wordt vanaf 1 juli 2018 garage Terrijn – TONY Automotive.

Waar klantentevredenheid en service op nummer 1 staat.

 

Steeds tot uw dienst

Team TONY Automotive

Blog TONY Automotive

20 - 12

Graag laten wij weten dat wij ons jaarlijks verlof hebben van zaterdag 22 december 2023 tem maandag 1 januari 2024.

 

12 - 12

Beste klanten,

Graag informeren wij u dat we een samenwerking gestart zijn met TotalEnergies Car Assist.

24 - 08

Beste klanten,