TotalEnergies Car Assist

12/12/2023

Beste klanten,

Graag informeren wij u dat we een samenwerking gestart zijn met TotalEnergies Car Assist.

Zoals u al te horen heeft gekregen is Citroën en Peugeot Assistentie die u een jaar gratis verkreeg na onderhoud gedeeltelijk stop gezet. Citroën en Peugeot Assistentie is enkel nog voor wagens die in garantie zijn of een verlengde waarborg of onderhoudscontract hebben. Alle andere wagen hebben geen recht meer op de gratis assistentie na onderhoud. Om deze reden zijn we opzoek gegaan naar een oplossing voor u als klant. Wij zijn om deze reden een samenwerking gestart met TotalEnergies Car Assist en wordt mede aangeboden door Touring. Deze assistentie kan u met een flinke korting aankopen bij het uitvoeren van het onderhoud en is veel uitgebreider dan de gratis assistentie van Citroën en Peugeot. Graag geef ik een woordje uitleg over deze nieuwe assistentie.

Bij het uitvoeren van het onderhoud heeft u de mogelijkheid om TotalEnergies Car Assist voor 1 jaar aan te kopen. Deze kostprijs bedraagt 49.80 euro incl. btw. De normale waarde van deze assistentie is 150 euro incl. btw.

Wat zit er allemaal inbegrepen in deze assistentie:

  • Personenwagens, bestelwagens en mobilhomes kunnen een abonnement afsluiten
  • Voor alle soorten pannes en bij een verkeersongeval kan u bij TotalEnergies Car Assist terecht
  • U bent gedekt voor pannes in België en Europa (behalve Estland, Letland, Lithouwen en Cyprus)
  • Indien u wagen pech heeft in België of binnen 30 km van de grens van België wordt de wagen getakeld naar de garage van uw keuze.
  • Indien mogelijk kan Touring een herstelling ter plaatsen uitvoeren.
  • Wordt de wagen getakeld naar een garage wordt er een gratis vervangwagen van Touring voorzien voor 24 uur in afwachting op de herstelling. (brandstofkosten zijn wel ten laste van de bestuurder). Wenst u geen gebruik te maken van een vervangwagen, is er ook een Terug-naar-huis service voorzien (ook in het buitenland).

Wij als garage regelen de administratieve kant van het verhaal. Bij een onderhoud kan u de assistentie aankopen. Hierna zorgen wij voor de activatie en is uw wagen vanaf de dag na aankoop van de assistentie gedekt. Na 11 maanden zal u een herinneringsmail krijgen dat het contract over een maand afloopt en dat de wagen over een maand op onderhoud moet komen. Hierna kan u een afspraak maken voor het onderhoud uit te voeren en kan u indien gewenst te assistentie terug ter plaatsen komen verlengen.

Indien u meer informatie wenst of vragen heeft, aarzel dan niet om ons hieromtrent te contacteren.

Team TONY Automotive.

Blog TONY Automotive

20 - 12

Graag laten wij weten dat wij ons jaarlijks verlof hebben van zaterdag 22 december 2023 tem maandag 1 januari 2024.

 

12 - 12

Beste klanten,

Graag informeren wij u dat we een samenwerking gestart zijn met TotalEnergies Car Assist.

24 - 08

Beste klanten,