Het autosalon vindt u dit jaar bij TONY Automotive

09/01/2021

Jammer genoeg gaat het autosalon in Brussel niet door omwille van Covid-19 maar ons verkoop team staat in onze showroom klaar om u te verwelkomen.

Aangezien wij voor u willen klaarstaan en u genoeg mogelijkheden willen bieden om van de saloncondities te profiteren, zullen wij zowel door de week als het volledig weekend geopend zijn. Van maandag tem vrijdag kan u bij ons te recht tussen 9u en 12u en van 13u tot 18u. Heel de maand januari zullen wij ook geopend zijn op zaterdag en zondag van 10u tot 16u.

Omwille van de regels die ons opgelegd zijn om de verspreiding van Covid-19 tegen te gaan, vragen wij u om zo veel mogelijk op afspraak te komen. Zo zijn we zeker dat we de regels kunnen naleven en uw bezoek veilig kunnen laten verlopen. U kan via mail of telefonisch een afspraak maken. U kan ook via de website contact met ons opnemen om een afspraak te maken.  

 

Bent u opzoek naar een nieuwe wagen of bent u eerder opzoek naar een jonge tweedehandswagen?

Goed nieuws! U kan heel de maand Januari profiteren van de saloncondities op zowel nieuwe als jonge tweedehandswagens.

Tijdens het salon kan u tot wel 15 000 euro voordeel krijgen op uw toekomstige nieuwe wagen en krijgt u daarboven op tot 100% korting op de gekozen opties. Ontvang ook uw exclusieve saloncheque en ontvang nog 250 euro extra korting. Deze saloncheque is geldig tot 31/01/2021.

Klik hier om uw saloncheque te ontvangen.

 

Ook op onze jonge tweedehandswagens kan u verschillende voordelen krijgen. Deze voordelen kunnen oplopen tot wel 9 360 euro! U kan deze ook komen bezichtigen en ondertussen een woordje uitleg krijgen van ons verkoop team. Wilt u graag testrijden met een van deze wagens? Kan dit zeker! Omwille van de Covid-19 regels vragen we wel om hiervoor een afspraak te maken. Dit kan telefonisch, via de website of via mail.

Bent u benieuwd naar onze voorraad tweedehandswagens? Klik hier om onze voorraad te bekijken.

 

Wij kijken er naar uit om u te verwelkomen in onze showroom en u verder te helpen in de zoektocht naar uw toekomstige wagen.

 

Tot dan!

Het verkoop team

Blog TONY Automotive

31 - 03

Beste Klanten,

Wij gaan er even tussen uit!

Onze garage zal gesloten zijn van zaterdag 1 april tot en met maandag 10 april. 

28 - 07

Beste Klanten,

Wij gaan er even tussen uit!

Onze garage zal gesloten zijn van zaterdag 6 augustus tem dinsdag 16 augustus. 

30 - 03

Beste klant,

Wij gaan er een weekje tussen uit en zijn gesloten van zaterdag 2 april tem zondag 10 april.